FAQ / Over

Wie of wat is “The Good Stuff Factory”

JENO HULLAKErgens halverwege de 20e eeuw kwam een jonge knaap van Hongarije naar de Westhoek. Hij ontdekte snel dat je je bestaan kan verzekeren door een ambacht aan te leren. Hij maakte zich de ambacht van het schrijnwerken eigen en kon zo al op vroege leeftijd aanzien genieten voor zijn vakmanskunst. Jeno Hullak gaf zo via zijn genen het oog voor detail en het genieten van mooie meubelen mee.

Ik ben hem daar dankbaar voor, ook al kan ik zelf geen meubelen maken.
Onder de naam ‘The Good Stuff Factory’ verkopen we voornamelijk vintage stoelen uit de jaren 50, 60, 70 en 80. De retro stoelen staan in onze loodsen te Emblem en Kessel op een steenworp van het Fort van Kessel ( de ideale fotolocatie 🙂 ) We zitten op een half uurtje rijden van centrum Antwerpen waar je de bakermat van de Antwerpse antiek en vintage vindt in de Kloosterstraat, Wolstraat en de daar gevestigde vintage meubel winkels.

Onze stoelen geven jouw huis of (HORECA)zaak net dat retro accent waar je al die tijd al naar op zoek was. We zijn gespecialiseerd in stoelen, maar soms komen we wel eens andere mooie meubels, items of accessoires tegen die we gewoon niet kunnen laten staan.

Bezoek / afspraak

We heten U van harte welkom in onze loods te Emblem. Emblem (PC 2520) ligt vlakbij Lier ( Klein Gent) waar je voor of na je bezoek aan onze stock even passeert bij Bar Muza of laat je onderdompelen bij Brood en bloemen waar de zaakvoersters hun passies perfect weten te matchen. Qua uitstap kan Lier ook tellen omdat Toerisme Lier een heel uitgebreid toeristisch gamma heeft.

We hebben geen vaste openingstijden, maar als u een voorstel doet voor een datum en tijd (eventueel met een alternatieve datum+tijd erbij), dan kunnen we hopelijk snel een afspraak plannen (in het weekend en ’s avonds kan vaak ook).

Het overgrote deel van ons sortiment kun je zien op thegoodstuffactory.be en/of via onze advertenties op tweedehands

De adresgegevens krijgt u bij het maken van de afspraak.

Contact

Telefoon: +32(0)3 344.84.15
E-mail: info@the-good-stuff-factory.be
BTW nummer : BE 0899.329.659
BANK : BIC: GKCCBEBB / IBAN: BE 12063586574492

De adresgegevens krijgt u bij het maken van de afspraak.

Bezorgen

Onze pakketten met stoelen versturen wij met Bpost. Ze zijn niet de goedkoopste maar de service is wel de beste. Reken een kleine week van bestelling tot levering. Wanneer we grotere pakketten afleveren doen we dit op een pallet. De tarieven voor het verzenden variëren tussen de € 25 en € 85 afhankelijk van de grootte.

Social Media

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste vintage aanwinsten, volg ons dan op Facebook.

Weetjes

We houden enorm van weetjes over onze stoelen. Deze vertellen we graag wanneer u op bezoek komt. We kunnen u alvast een weetje meegeven over het dorp waar wij wonen => Kessel. Wij zijn namelijk een officiële Star Wars gemeente ( What’s in a name).

We zien u graag in EMBLEM

Joeri Hullak

CHAT whatsapp

Pin It on Pinterest

Share This