Ing Pabrik Apik Barang sampeyan tuku Vintage lan Kursi industri wiwit taun 50, '60,' 70 lan '80. We offer 'Opporfurnities' utawa kemungkinan metu riasan retro bisnis HORECA Panjenengan, panggonan makaryo utawa ngarep.

Tumindak kita sajrone 'Lock Down' COVID-19.

TINDAKAN 1: KOLEKSI GRATIS GRATIS (maksimal 4) CUKAI TANPA BELGIUM
AKTIVITI 2: - 50% KOS PENGANTI TANPA EUROPE (maksimal 2 kothak)
TINDAKAN 3: - 25% layanan kiriman kita ing Belgium

Kita utamane duwe kursi sekolah, kursi kantin, kursi pabrik lan kursi meja makan, nanging uga minangka pilihan cilik saka mebel retro. Penawaran lengkap ing situs web. Kanggo katering lan bisnis kita duwe akeh kursi kursi vintage gedhe. Simpenan kita dumunung ing Emblem (Ranst) PC 2520 ing Provinsi Antwerp cedhak kanggo metu ing E313, E19 lan E313. We are mbukak saben dina kanthi janjian: (+ 32) 0496 03 34 66. Kita wis diatur Akeh kursi sing dituku saka; Pastoe, Cees Braakman, Friso Kramer, Dirk van Sliedrecht, Eero Aarnio, Eero Saarinen, Gispen, Ahrend De Cirkel, Castelli, Eromes, Marko, Flotötto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, UNIC lan mesthi Tubax Belgia.

Sugeng klien!

CHAT whatsapp

Pin Iku on Pinterest

Share This