Pabrik Apik

Ing Pabrik Apik Barang sampeyan tuku Vintage lan Kursi industri wiwit taun 50, '60,' 70 lan '80. We offer 'Opporfurnities' utawa kemungkinan metu riasan retro bisnis HORECA Panjenengan, panggonan makaryo utawa ngarep.

Kita utamane duwe kursi sekolah, kursi kantin, kursi pabrik lan kursi meja makan, nanging uga minangka pilihan cilik saka mebel retro. Penawaran lengkap ing situs web.

Kanggo katering lan bisnis kita duwe akeh kursi kursi vintage gedhe. Simpenan kita dumunung ing Emblem (Ranst) PC 2520 ing Provinsi Antwerp cedhak metu ing E313, E19 lan E34.

We are mbukak saben dina kanthi janjian: (+ 32) 0496 03 34 66.

Kita wis diatur Akeh kursi sing dituku dening: Pastoe Cees Braakman, Louis Kalff, Martin Visser, Friso Kramer, Dirk van Sliedrecht, Eero Aarnio, Eero Saarinen, Gio Ponti, Hala, Gispen, Ahrend Lingkaran, Castelli, Eromes, Marko, Flötotto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, UNIC lan Tubax.

Bredene

Taun 25 padha nunggu ing pojok peteng sekolah Jerman. Uninteresting amarga mung bisa dibandhingke 'terbalik'. Dina iki kursi ember vintage nemokake tantangan anyar ing Bredene. Mangsa panas iki bakal madhangi ing garis pantai. Hip kanggo 200%.

Bredene, Belgia

Afrika Kidul! Guesthouse Seven Fountains farm

Karoocottage

Resmi kita 'freshest' customer. Kursi iki lunga menyang Afrika Kidul ing ngendi Ingrid lan Floris ngimpekake impenane karo Guesthouse => www.sevenfountainsfarm.co.za

Afrika Kidul

Karoocottage, Afrika Kidul

BELGOMARKT & THE GOOD STUFF

nyolz plywood school chairs brown frame_GoodStuffFactory

(FR) BELGOMARKT = SUPERMARCHÉ DE PRODUITS LOCAUX
Saiki uga karo 'konsumen area' khas produk Belgia ing meja lan kursi!

Belgomarket - Brussels

meja lipat vintage kanggo Café Marriage

TABLE TABLE CLAPTABLE vintage retro wooden tables _GoodStuffFactory

Latihan 'kawin' karo Café Marriage
Tabel lipat 20 sing apik kanggo akeh pihak pesta hip wis tiwas kanggo Dessel.

Café Marriage - DESSEL (B)

PeckBXL / Streetpecker

Brussels luwih sugih ing brunch: karo 'Streetpecker'Peck 47 populer mbukak kantor anyar ing Rogierplein. Sawise Peck 47, Peck 20 lan Woodpecker wis dadi pucuk cabang sing nomer papat saka Brussels. We of 'The Good Stuff Factory' padha diijini nyuplai kursi lan awake dhewe banget bangga!

PeckBXL

City Museum Ghent - STAM café

Kita bisa nyedhiyakake kursi ing lokasi sing ayu iki. Café STAM iku Café ing Muséum Kota Ghent.
A kudu ndeleng lan kudu nggawe lokasi!

STAMcafé Ghent

Acara ketua 'ADRIAAN VAN DEN HOOF'

Banjur ujug-ujug ana kursi 30 sing nggantung kaya hawa .. kaya apotheosis tumrap pagelaran Adriaan van den Hoof. Kaya sing sampeyan deleng ... kita uga adol kursi sing mesthine ora bisa lungguh :-).

ing pusat budaya sing cedhak

BÅGL WIJNEGEM SHOPPING

Bågl sing enak yaiku cemilan asli ... ing Wijnegem sampeyan bisa ngaso ing kursi kita nalika berbelanja ing Bågl

BÅGL WIJNEGEM

Café Maurice

Maurice kursi kopi seger

Café Maurice ing Menara KBC saka kursi-kursi 'seger' Antwerp perlu ....
Ora masalah, kita ngawula wong-wong mau panas lan hip!

Café Maurice, Antwerpen

Inggil

30 apik bentuk kursi kursi jati saka Lor. Desainé langsung metu. Kursi kursi iki menyang Walanda kanggo nyumbang kanthi elegan marang produktivitas karyawan ing ruang napas retro ing Het Broeinest ing Rotterdam.

Rotterdam, Walanda
The Broeinest

Gecko Cocktail Bar Brussels

gecko Cocktail bar Brussels kursi kursi vintage

Gecko Cocktailbar Brussels / Summertime, teras teras => kursi-kursi vintage saka 'The Good Stuff Factory' = CHECK!

Gecko Cocktail bar, Brussels

ENTR

Kursi ENTR Central Gent

Café maca lan restoran donya De Centrale (Ghent) digabungake lan diowahi dadi entitas anyar: ENTR.
Pabrik Apik sing diidinake kanggo nyedhiyakake kursi kanggo bangunan sing ayu iki. Njammie!

ENTR, Ghent

CHAT whatsapp

Pin Iku on Pinterest

Share This