Sold!

set 4 kursi kantin ELBE - pigura ireng

Sold!

Wiwit taun 70, Elbe nggawa akeh kursi sing beda menyang pasar.
Kursi-kursi iki duwe kursi kayu lan diremesake dening panggunaan. Campuran apik antarane penampilan lan kenyamanan. Padha duwe sawetara pangeling saka nggunakake sing ana kene.

DIMENSI:
kursi dhuwur = 46cm

PRASES: (margin barang)
-sold-

SEND:
Iki bisa ditindakake ing € 15 liwat BPost.

Kategori: ,
CHAT whatsapp

Pin Iku on Pinterest

Share This