Фабриката за добри работи

Во фабриката за добри работи купувате гроздобер и индустриски столици од годините 50, '60,' 70 и '80. Ние нудиме "Opporfurnities" или шанси за ретро внатрешноста на вашата HORECA продавница, работно место или дома.

Главно имаме училишни столици, столчиња за кантина, фабрички столици и столчиња за трпезариска маса, но исто така и мал избор на ретро мебел. Целокупната понуда е на веб-страницата.

За угостителство и бизниси Имаме големи серии на стари столици во парк. Нашите акции се наоѓаат во Емблема (Ranst) PC 2520 во Провинцијата Антверпен во близина на излезот на E313, E19 и E34.

Ние сме отворен секој ден со закажување: (+ 32) 0496 03 34 66.

Ние се договорени многу столици во парк од: Pastoe Цес Braakman, Луис Kalff, Мартин Висер, Фрисо Крамер, Дирк ван Sliedrecht, Еро Aarnio, Еро Saarinen, Gio Ponti, Хала, Gispen, Ahrend круг, Кастели Eromes Марко, Flötotto, Galvanitas, Гијс ван дер Sluis, UNIC и Tubax.

ENTR

ENTR Централна Гент столици

Кафето за читање и светскиот ресторан на Де Централе (Гент) беа споени и трансформирани во еден нов ентитет: ENTR.
Фабриката за добри работи им беше дозволено да ги снабдуваат столчињата за оваа прекрасна зграда. Njammie!

ENTR, Гент

BÅGL WIJNEGEM SHOPPING

А вкусна Bågl е оригинална закуска ... во Wijnegem можете да се одморите на нашите седишта, додека шопинг во Bågl 🙂

BÅGL WIJNEGEM

Шоу-шоу „АДРИЈАан ВАН ДЕН ХУФ

И тогаш одеднаш има столчиња 30 како виткаат во воздухот како куп .. како апотеоза на настапот на Адријан ван ден Хоф. Како што можете да видите ... ние исто така продаваме столици на кои не треба да можете да седите на :-).

во културен центар близу вас

На жариште

30 убав облик на податоци тиково столици од север. Дизајнот веднаш се истакнува. Овој сет на столчиња отиде во Холандија за да придонесе елегантно на продуктивноста на вработените во нивниот ретро-простор за дишење во "Het Broeinest" во Ротердам.

Ротердам, Холандија
The Broeinest

Бреден

25 година тие чекаа во темни агли на едно германско училиште. Неинтересни, бидејќи тие можат да бидат наредени само "наопаку". Денес овие гроздобер места за кофа наоѓаат нов предизвик во Бреден. Ова лето тие ќе блесне на плажа бар. Копче до 200%.

Бреден, Белгија

PeckBXL / Streetpecker

Брисел е побогат во бранч: со "Streetpeckerпопуларниот Peck 47 отвори нова канцеларија на Rogierplein. По Peck 47, Peck 20 и Woodpecker тој веќе е четвртиот филијала на Брисел на тимот. Ние на "Фабриката за добри работи" им беше дозволено да ги снабдуваме столовите и ние сме само горди на тоа!

PeckBXL

гроздобер преклопни маси за Кафе брак

CLAPTABLE PLOY TABLE Гроздобер ретро дрвени маси _GoodStuffFactory

Латвиски "брак" со Кафе брак
Добар 20 преклопни маси за многу костуми за копање на колк штотуку заминале за Десел.

Кафе брак - DESSEL (B)

Гекко Коктел Бар Брисел

gecko коктел бар Брисел стари столици

Gecko Cocktailbar Brussels / Summertime, хип тераса => гроздобер столчиња од "The Good Things Factory" = ПРОВЕТ!

Gecko коктел бар, Брисел

Кафе Морис

Морис кафе свежи столици

Кафе Морис во КБК кулата во Антверпен потребни се "свежи" столици.
Нема проблем, ние им служиме топла и колк!

Кафе Морис, Антверпен

Градски музеј Гент - STAM кафе

Ние успеавме да снабдуваме столици на оваа прекрасна локација. Кафето STAM е Кафе во Градскиот музеј во Гент.
А мора да се види и мора да направи локација!

STAMcafé Ghent

БЕЛГОМАРКТ И ДАДЕНАТА СТЕФА

пеглање на иверица од школки, кафеава рамка_ГодСтуфФактори

(FR) BELGOMARKT = SUPERMARCHÉ DE PRODUITS LOCAUX
Сега, исто така, со "потрошувачка област" на типични белгиски производи на нашите маси и столици!

Белгомаркет - Брисел

Јужна Африка! Guesthouse Седум фонтани фарма

Karoocottage

Официјално нашиот "свеж" клиент. Овие столици отидоа во Јужна Африка каде што Ингрид и Флорис им дозволиле на нивните соништа да станат реалност со нивната куќичка => www.sevenfountainsfarm.co.za

Јужна Африка

Каруката, Јужна Африка

CHAT whatsapp

Пин Тоа на Pinterest

Сподели