Fabrika e mirë e punimeve

Në fabrikën e mirë të fabrikave ju blini të vjela dhe karrige industriale nga vitet '50,' 60, '70 dhe' 80. Ne ofrojmë 'Oppiffurnities' ose shanset për brendin retro e dyqanit tuaj HORECA, vendin e punës ose në shtëpi.

Aksionet tona gjatë 'Lock Down' të COVID-19.

VEPRIMI 1: Transporti FALAS I (kutia maksimale 4) Kutitë brenda Belgjikës
VEPRIMI 2: - 50% VENDET E DYQANIT N EVROPE (maksimum 2 kuti)
VEPRIMI 3: - 25% në shërbimin tonë të ofrimit brenda Belgjikës

Ne kryesisht kemi karriget e shkollës, karriget e restoranteve, karriget e fabrikave dhe karriget e tryezave ngrënie, por edhe një përzgjedhje e vogël e mobiljeve retro. Oferta e plotë është në faqen e internetit. Për furnizim ushqimi dhe biznese ne kemi grupe të mëdha të karrigeve të cilësisë së mirë në magazinë. Stock jonë është e vendosur në Emblem (Ranst) PC 2520 në Provinca e Antwerpit afër daljeve në E313, E19 dhe E313. Ne jemi të hapur çdo ditë me takim: (+ 32) 0496 03 34 66. Ne kemi rregulluar shumë karrige në magazinë i; Pastoe, Cees Braakman, Friso Kramer, Dirk van Sliedrecht, Eero Aarnio, Eero Saarinen, Gispen, Ahrend De Cirkel, Castelli, Eromes, Marko, Flotötto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, UNIC dhe sigurisht Tubaxhi belg.

Klientë të lumtur!

CHAT whatsapp

Pin atë në Pinterest

Share Kjo