The Good barang Factory

Dina The Good barang Factory meuli vintage na samet industri ti sixties 50, '60,' 70 na '80. Urang nawiskeun 'Opporfurnities' atawa Chances luar pikeun decor retro tina bisnis HORECA anjeun, gaw atawa imah.

urang utamana samet sakola, samet kantin, samet na samet makan pabrikTapi ogé mangrupa Pilihan leutik jati retro. Tawaran lengkep dina website.

pikeun hiburan sarta bisnis Simkuring boga pihak badag samet vintage di stock. stock urang aya di Lambang (Ranst) PC 2520 di Province of Antwerp deukeut jeung kaluar E313, E19 na E34.

kami Buka unggal poé ku janjian: (+ 32) 0496 03 34 66.

urang disusun auctions samet di stock ku: Pastoe Cees Braakman, Louis Kalff, Martin Visser, Friso Kramer, Dirk van Sliedrecht, Eero Aarnio, Eero Saarinen, Gio Ponti, Hala, Gispen, Ahrend Circle, Castelli, Eromes, Marko, Flötotto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, UNIC na Tubax.

ENTR

samet ENTR Tengah Gent

The kafé bacaan sarta réstoran dunya Tengah (Ghent) anu datar sarta ngajanggélék jadi hiji hiji sagemblengna anyar: ENTR.
The Good barang Kilang kitu lamun ieu geulis samet suplai wangunan. njammie!

ENTR, Ghent

bredene

25 taun maranéhna waited dina sudut poék hiji sakola Jerman. jadi sepa lantaran ukur 'tibalik ka handap' bisa tumpuk. Dinten ieu LIPI korsi vintage mangrupakeun tantangan anyar dina Bredene. panas kieu maranéhna bakal bersinar di pantai. Hip mun 200%.

Bredene, Bélgia

Cakcak cocktail Brussel

gecko cocktail Brussel samet vintage

Cakcak cocktail Brussel / Summertime hip bérés => samet vintage tina "The Good barang Kilang kitu = pariksa!

Cakcak cocktail, Brussel

PeckBXL / Streetpecker

Brussel mangrupakeun tempat brunch richer kalawan 'Streetpecker'Popular Peck 47 muka cabang anyar di Tempat Rogier. Ieu sanggeus Peck 47, 20 Peck Woodpecker sarta cabang Brussel kaopat tim. Simkuring di korsi 'The Good barang Kilang kitu' bisa nganteurkeun tur urang pisan bangga!

Kota Museum Ghent - Stam kafé

Dina setting geulis ieu kami bisa nyadiakeun samet. nongkrong ieu Cafe di Kota Museum of Ghent.
A kedah tingali na kedah ngalakukeun lokasi!

Bagl WIJNEGEM balanja

A Bagl nice teh snack aslina ... di Braintree anjeun tiasa bersantai didieu di Bagl bari balanja on samet kami 🙂

Bagl WIJNEGEM

Kafé Maurice

Maurice samet kopi seger

Kafé Maurice tadi KBC Tower Antwerp samet peryogi 'seger' ....
Taya problemo, urang ngalayanan aranjeunna panas sarta hip!

Kafé Maurice, Antwerp

Pasar BELGONEON & alus barang

Pagholz samet sakola lapis frame_GoodStuffFactory coklat

(FR) BELGONEON pasar = supermarché DE PRODUITS LOCAUX
Kiwari kalayan has produk Belgian rohangan konsumen 'pikeun tabel sarta samet kami!

Belgo Pasar - Brussel

Afrika Kidul! Pameutingan keur tatamu Tujuh fountains tegalan

Karoo Pondok

Resmina kami 'freshest' customer. korsi ieu indit ka Afrika Kidul mana Ingrid na Floris sangkan ngimpi maranéhanana datangna leres kalayan maranéhanana pameutingan keur tatamu => www.sevenfountainsfarm.co.za

Aprika Kidul

Pondok Karoo, Afrika

hotbed nu

30 samet geulis bentukna data jati ti Kalér. desain téh geuwat atra. set ieu samet indit ka Walanda jeung ka 'The Hotbed di Rotterdam cara elegan pikeun nyumbang kana produktivitas pagawe di retro maranéhna' spasi engapan '.

Rotterdam, Walanda
The Hotbed

tabél tilepan vintage pikeun Kafé Nikah

Tilepan tabel tilepan tabel vintage tabel kai retro _GoodStuffFactory

Nyanggakeun 'nikah' kalayan Nikah Kafé
A 20 alus tabel keur loba kawinan hip tilepan kakarék geus ditinggalkeun pikeun Dessel.

Kafé Nikah - DESSEL (B)

ngobrol whatsapp

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu